Wednesday, June 17, 2009

Apa Perbezaan Antara Anwar, Chin Peng dan Isreal?

Pengkianat bangsa! Itulah yang boleh dikatakan apabila mendefinisikan Anwar Ibrahim, De Facto "Perosak Rakyat" atau lebih dikenali sebagai PR. Lihatlah betapa Anwar itu tidak prihatin kepada rakyat Malaysia, dibenarkan Chin Peng seorang penjenayah perang itu kembali ke Tanah Malaysia.

Tidakkah Anwar sedar bahawa berapa ribu nyawa yang melayang dibawah "tangan" Chin Peng? Sedarkah Anwar berapa ribu keluarga yang terpaksa hidup susah yatim piatu gara-gara pengkhianat seperti Chin Peng? Itu belum lagi dikira beribu perajurit yang cacat kekal akibat huru hara Chin Peng ini!

Penkhianat akan berpihak kepada pengkhianat. Sehati sejiwa. Chin Peng khianat dengan caranya yang ganas didalam hutan, Anwar juga khianat dengan cara "ganas"nya yang tersendiri.

Ini pernah diakui oleh Mat Sabu sendiri. Dari bab kronisme, nepotisme, korupsi dan sodomisme, sehinggalah kepada proksi yahudi, sokongan kepada huru hara demonstrasi dan seorang perosak minda rakyat, itulah Anwar.Chin Peng boleh dikategorikan sebagai penjenayah perang.

Namanya sebaris dengan Slodovan Karadzic, Stalin dan Ariel Sharon. Bagaimana hendak dimaafkan individu seperti ini yang bertindak secara tidak bertamadun kepada manusia. Anwar menggunakan sentimen China yang di"maaf"kan dunia. Sememangnya China dimaafkan kerana yang melakukan "dosa-dosa silam" itu adalah generasi sebelum-sebelumnya.

Manakala Chin Peng masih hidup dan sesungguhnya dialah punca yang melakukan segala kerosakan di zaman komunis dahulu.Barangkali Arwah Hj. Ibrahim, ayah kepada Anwar tidak dipotong kaki atau tangannya oleh Komunis Chin Peng dahulu. Atau mungkin ayah dan ibunya dahulu tidak dibunuh dengan kejam atau dibakar hidup-hidup oleh komrad-komrad Chin Peng, sebab itulah Anwar bisa memaafkan Chin Peng.

Andai kata ayah atau ibunya dicacatkan atau dibunuh oleh Chin Peng, mungkinkah Anwar memaafkannya? Jikalah begitu, rasanya Chin Peng sudah lama mati di Siam, mati ditangan agen Mossad arahan "Anvar Abrahem"!Memaafkan Chin Peng adalah sama dengan memaafkan Isreal yahudi laknatullahi alaihim.

Tiada bezanya kekejaman Chin Peng dan Israel. Kedua-duanya pembunuh dan penceroboh agama, bangsa dan negara. Bezanya hanyalah tempat yang berlainan! Perlakuan kejahatannya tetap sama. Sudikah anda semua memaafkan Israel begitu sahaja?Itulah "dasar" yang bakal dibawa oleh Anwar jika dia memerintah Malaysia. Habis ditolaknya sensitiviti agama, bangsa dan negara, demi nafsu serakah peribadinya yang gilakan kuasa.

Kuasa memerintah sebagai Perdana Menteri. Anwar akan terus merosakkan Malaysia demi kepentingan peribadinya seumur hidup. Kecualilah Allah memberikan hidayah kepadanya. Semoga "hidayah" Allah itu akan diberikan terlebih dahulu kepada penyokong-penyokong tegarnya. "Celiklah" anda-anda semua sebelum anda semua "dijual" oleh pengkhianat bangsa yang bernama Anwar Ibrahim ini! InsyaAllah.

4 comments:

Cheguman said...
This comment has been removed by the author.
Cheguman said...

Perbezaan:
Anwar menghuru-harakan NEGARA SENDIRI.

Chinpeng menghuru-harakan NEGARA yang DITUMPANGI.

Israel menghuru-harakan NEGARA ORANG & NEGARA yang DITUMPANGI.

Kesimpulan, Chinpeng adalah yang paling baik antara ketiga mereka. Itu sebabnya Anwar setuju Chinpeng dihantar semula ke Malaysia.

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI


IBU SUNARTI DI KALIMANTAN said...

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya
(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.