Wednesday, June 17, 2009

Apa Perbezaan Antara Anwar, Chin Peng dan Isreal?

Pengkianat bangsa! Itulah yang boleh dikatakan apabila mendefinisikan Anwar Ibrahim, De Facto "Perosak Rakyat" atau lebih dikenali sebagai PR. Lihatlah betapa Anwar itu tidak prihatin kepada rakyat Malaysia, dibenarkan Chin Peng seorang penjenayah perang itu kembali ke Tanah Malaysia.

Tidakkah Anwar sedar bahawa berapa ribu nyawa yang melayang dibawah "tangan" Chin Peng? Sedarkah Anwar berapa ribu keluarga yang terpaksa hidup susah yatim piatu gara-gara pengkhianat seperti Chin Peng? Itu belum lagi dikira beribu perajurit yang cacat kekal akibat huru hara Chin Peng ini!

Penkhianat akan berpihak kepada pengkhianat. Sehati sejiwa. Chin Peng khianat dengan caranya yang ganas didalam hutan, Anwar juga khianat dengan cara "ganas"nya yang tersendiri.

Ini pernah diakui oleh Mat Sabu sendiri. Dari bab kronisme, nepotisme, korupsi dan sodomisme, sehinggalah kepada proksi yahudi, sokongan kepada huru hara demonstrasi dan seorang perosak minda rakyat, itulah Anwar.Chin Peng boleh dikategorikan sebagai penjenayah perang.

Namanya sebaris dengan Slodovan Karadzic, Stalin dan Ariel Sharon. Bagaimana hendak dimaafkan individu seperti ini yang bertindak secara tidak bertamadun kepada manusia. Anwar menggunakan sentimen China yang di"maaf"kan dunia. Sememangnya China dimaafkan kerana yang melakukan "dosa-dosa silam" itu adalah generasi sebelum-sebelumnya.

Manakala Chin Peng masih hidup dan sesungguhnya dialah punca yang melakukan segala kerosakan di zaman komunis dahulu.Barangkali Arwah Hj. Ibrahim, ayah kepada Anwar tidak dipotong kaki atau tangannya oleh Komunis Chin Peng dahulu. Atau mungkin ayah dan ibunya dahulu tidak dibunuh dengan kejam atau dibakar hidup-hidup oleh komrad-komrad Chin Peng, sebab itulah Anwar bisa memaafkan Chin Peng.

Andai kata ayah atau ibunya dicacatkan atau dibunuh oleh Chin Peng, mungkinkah Anwar memaafkannya? Jikalah begitu, rasanya Chin Peng sudah lama mati di Siam, mati ditangan agen Mossad arahan "Anvar Abrahem"!Memaafkan Chin Peng adalah sama dengan memaafkan Isreal yahudi laknatullahi alaihim.

Tiada bezanya kekejaman Chin Peng dan Israel. Kedua-duanya pembunuh dan penceroboh agama, bangsa dan negara. Bezanya hanyalah tempat yang berlainan! Perlakuan kejahatannya tetap sama. Sudikah anda semua memaafkan Israel begitu sahaja?Itulah "dasar" yang bakal dibawa oleh Anwar jika dia memerintah Malaysia. Habis ditolaknya sensitiviti agama, bangsa dan negara, demi nafsu serakah peribadinya yang gilakan kuasa.

Kuasa memerintah sebagai Perdana Menteri. Anwar akan terus merosakkan Malaysia demi kepentingan peribadinya seumur hidup. Kecualilah Allah memberikan hidayah kepadanya. Semoga "hidayah" Allah itu akan diberikan terlebih dahulu kepada penyokong-penyokong tegarnya. "Celiklah" anda-anda semua sebelum anda semua "dijual" oleh pengkhianat bangsa yang bernama Anwar Ibrahim ini! InsyaAllah.